Hirdetés

betegapolas.lap.hu / Házi betegápolás - Budapest

Házi betegápolás - Budapest

Vállalkozásunk orvosokat biztosít minden szakterületre, ideiglenes jelleggel is - helyettesítésre, ügyeletre. Egyedi referenciánk: fegyveres testületi gyakorlat. Speciális területeinkre kérje speciális és ügyeleti referencialistánkat! Igény szerint házi betegápoláshoz orvost, nővért tudunk biztosítani.

Komplex egészségügyi szolgáltatások: otthonápolás, egészségügy távfelügyelet és betegszállítás.

Házi betegápolás, munkaerő közvetítés

Fő tevékenységünk az otthoni ápolás illetve gondozás, gyermekek és felnőttek számára. Célunk , hogy minél teljesebbé és könnyebbé tegyük az otthoni életet az idős vagy beteg hozzátartozók számára. Ápolni a szellemileg sérült és/vagy fogyatékkal élő gyerekeket és felnőtteket. További információ a honlapunkon.

Szolgálatunk 1996 óta működik szakfeladatként az Intézet keretein belül. Ellátási területünk Budapest VIII. és IX. kerülete. Tevékenysége: szakápolás, gyógytorna, fizikoterápiás kezelés a beteg otthonában.

Házi szakápolás OEP finanszírozással. IMS Kft.

A Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat filozófiája szerint a kliens egészségügyi, szociális és pszichés szükségleteinek komplex kielégítése biztosítja az individuális betegellátást. Szolgáltatásainkat annak érdekében nyújtjuk, hogy a beteg a lehető legtovább tartózkodhasson saját környezetében illetve mihamarabb visszakerülhessen oda. A legfőbb célunknak tekintjük a minőség megkívánt és reálisan teljesíthető szintjének szabályozását annak érdekében, hogy a szakápolás és a szociális tevékenység körébe tartozó feladatok magas színvonalú ellátását a kor kihívásainak megfelelően biztosítsuk.

Szolgálatunk egészségügyi szakápolói, valamint házi segítségnyújtó szolgáltatást végez egész Budapest területén, a hét minden napján, szombat-vasárnap és ünnepnap is, akár a nap 24 órájában. Munkatársaink magasan képzett szakápolókból, gerontológiai gondozókból és szociális gondozó-ápolókból állnak,akik többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek az ápolás és a szociális segítségnyújtás területén.

Cégünk térítéses beteg ápolással, gondozással, gyógytornával foglalkozik. Munkatársaink szakmailag felkészültek, több éves gyakorlattal rendelkeznek, idegen nyelvet beszélnek. Vállaljuk ügyfeleink 24 órás felügyeletét is. Feladatainkat a nap 24. órájában végezzük, hétvégén, ünnepnapokon egyaránt. Előzetes megállapodás szerint pontos, precíz munkát végzünk. Hívjon minket nem bánja meg +36205352082!

Ellátó Szolgálatunk egy sajátos, egyedi ápolási, gondozási és szociális jellegű szolgáltatás-programot dolgozott ki. Önnek és családtagjainak bizonyára megnyugvást jelent, hogy bármilyen esetben számíthat ránk.

Egyházunk térítési díj fizetése nélkül, felebaráti szeretetből, vállalja minden idős, egyedül álló és szociálisan rászoruló embertársunk házi-, szak- illetve betegápolását!

Célunk, hogy Önök, ügyfeleink és beteg vagy idős hozzátartozóik, gyermekeik színvonalas otthoni ellátásban részesülhessenek, ezért minden igényre felkészülten nyújtunk megoldásokat, az 1 órás vizittől a 24 órás felügyeletig vagy akár otthoni intenzív szakápolásig. Társaságunk figyelmének középpontjában a felügyeletre szoruló, ellátandó, ápolásra szoruló személy és a számára elérhető, élhető otthoni ellátási koncepció áll.

Otthoni szakápolás, 24 órás felügyelet, hospice

Oldalunk a betegápolás és az ehhez tartozó szolgáltatásokkal foglalkozik. Budapest összes kerületébe ingyen házhoz megyünk. Szakmai illetve nem szakmai felügyeletet, ápolást, gondozást tudunk biztosítani. További szolgáltatásunk, pl. idős gondozás, gyermekek felügyelete. Rugalmasan az Ön igényeihez alkalmazkodunk minden esetben.

Szolgálatunk otthoni szakápolást, hospice ellátást nyújt a betegek számára. Teamünkben ápolók, gyógytornászok, orvosok, dietetikusok, pszichológus és logopédus dolgozik. Térítéssel betegfelügyeletet vállalunk.

VB Ambulance - Házi Betegápolás, Otthoni szakápolás VIP Bodyguard Kft. - 1194 Budapest, Ungvar utca 16.

Hirdetés
Meghatározás:

Házi betegápolás, Budapesti háziápolás, házi betegápoló szolgálat, otthonápoló szolgálat, házi szakápolás

Házi betegápolás, Budapesti háziápolás, házi betegápoló szolgálat, otthonápoló szolgálat, házi szakápolás

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Házi betegápolás - Budapest
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés